Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Houbovka s vepřovým

Zpět
  • Autor: komina
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 6302 kJ

Bílkoviny (g): 90, Tuky (g): 95, Sacharidy (g): 75, SAFA (g): 44, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 34, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1050 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 15.8, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 5.7, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Na (20ml) oleje orestuji vepřové plecko (340 g), které pak osolím a opepřím. Maso vyjmeme a na zbylém tuku osmahneme jednu 118g cibuli, pak přidám 460 g mražených hub, přidám houbový bujon (4g), podliji vodou, vložím orestované maso a dusím asi 40minut. Pak zahustím jíškou voda + 54g hladké mouky a dám zakysanou msetanu 20% 150g.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři