Kategorie receptů
- Autor: leninaf
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazolové lusky mražené | 305 |
Brambory zimní | 180 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 150 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Bujón průměr (hotový) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 1186 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 52,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 593 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 1, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.