Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kančí guláš

Zpět
  • Autor: Krejcisi
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

Hovězí vývar, kmín, pepř, rum

Energetická hodnota celkem: 14094 kJ

Bílkoviny (g): 286, Tuky (g): 109, Sacharidy (g): 284, SAFA (g): 47, Cukry (g): 63, Vláknina (g): 21, Sůl (g): 25

Energetická hodnota na 1 porci: 1762 kJ

Bílkoviny (g): 35.8, Tuky (g): 13.6, Sacharidy (g): 35.5, SAFA (g): 5.9, Cukry (g): 7.9, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 3.1

Postup přípravy

Poprdím Cibulku se slaninou a trochou kmínu. Poprdím maso,které bylo přes noc naložené ve vývaru z koření na zvěřinu. Zaleju vínem a rumem a nechám 10 min vyvařit. Zaleju hovězím vývarem a vmíchám mouku na zahuštění. Vaříme půl hoďky, než maso změkne

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři