Kategorie receptů
- Autor: AndreaRetovska
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr | 900 |
Vepřové mleté průměr | 900 |
Houska bílá | 60 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Vejce celá průměr | 110 |
Cibule | 150 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 20968 kJ
Bílkoviny (g): 339,
Tuky (g): 375,
Sacharidy (g): 51,
SAFA (g): 162,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1747 kJ
Bílkoviny (g): 28.3, Tuky (g): 31.3, Sacharidy (g): 4.3, SAFA (g): 13.5, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.