Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Šťavnaté rybí filé

Zpět
  • Autor: Flora
  • Doba přípravy (min.): 20
  • STOB recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 3830 kJ

Bílkoviny (g): 113, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 50, SAFA (g): 8, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 958 kJ

Bílkoviny (g): 28.3, Tuky (g): 7.3, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Filé z tresky osušíme v papírovém ubrousku, osolíme, opepříme a lehce obalíme z obou stran v mouce. Na pánvi rozehřejeme Floru a krátce a zprudka rybu opečeme z obou stran, aby uvnitř zůstala šťavnatá. Zalijeme vínem a částečně necháme odpařit tekutinu. Nakonec posypeme řeřichou.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři