Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kapr na zelenině

Zpět
  • Autor: bagi666
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kapr600
Rajčata 400
Paprika bílá200
Cibule400
Máslo čerstvé10

Energetická hodnota celkem: 4700 kJ

Bílkoviny (g): 118, Tuky (g): 44, Sacharidy (g): 60, SAFA (g): 16, Cukry (g): 36, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1175 kJ

Bílkoviny (g): 29.5, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 4, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Rajčata nakrájíme na kostičky, papriku a cibuli na proužky. Zeleninu vložíme do pekáče a podlijeme trochou vody. Na tuto směs poklademe jednotlivé porce kapra, osolíme, opepříme, poklademe kousky másla a pečeme dokud není maso měkké. Kdo má rád kyselejší chuť, může maso pokapat citrónovou šťávou. Vhodnou přílohou jsou například vařené brambory.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři