Kategorie receptů
- Autor: bagi666
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapr | 600 |
Rajčata | 400 |
Paprika bílá | 200 |
Cibule | 400 |
Máslo čerstvé | 10 |
Energetická hodnota celkem: 4700 kJ
Bílkoviny (g): 118,
Tuky (g): 44,
Sacharidy (g): 60,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1175 kJ
Bílkoviny (g): 29.5, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 4, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Rajčata nakrájíme na kostičky, papriku a cibuli na proužky. Zeleninu vložíme do pekáče a podlijeme trochou vody. Na tuto směs poklademe jednotlivé porce kapra, osolíme, opepříme, poklademe kousky másla a pečeme dokud není maso měkké. Kdo má rád kyselejší chuť, může maso pokapat citrónovou šťávou. Vhodnou přílohou jsou například vařené brambory.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.