Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kapr se šalvějí

Zpět
  • Autor: Verulik
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kapr100
Rama Multivita20
Víno bílé suché20
Mandle10

Dochucovadla:

sůl, pepř, šalvěj, víno

Energetická hodnota celkem: 1124 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 5, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Kapra opatrně nakrájíme - nejlepší je, když se nám podaří udělat podkovy. Osolíme, pokapeme citronem a posypeme sekanou šalvějí. Množství se nebojíme , dáme jí co nejvíc. Necháme odležet a potom opečeme na kvalitní pánvi s minimem oleje nebo v tomto případě másla, lehce zalijeme bílým vínem a posypeme mandlemi nakrájenými na plátky. Ještě chvíli podusíme. Dobrota. :)

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

08. 10. 2017 15:54
Podobně dělám kapra na rozmarýnu, taky je to moc dobré. Začínají výlovy budou hody :o))
07. 10. 2017 16:26
Kapr je moc dobrý, jen bychom ho měli doma jíst častěji. Máme tak 4 x za rok.
06. 10. 2017 10:57
To by mohlo být dobré, já dělám někdy kuře na šalvěji a je to chutné. Jen bych raději použila ten olej.
06. 10. 2017 08:24
kapr je dobrá ryba i když trochu opomíjená

Naši partneři