Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

hovězí ptáčci

Zpět
  • Autor: Mirrka
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 3796 kJ

Bílkoviny (g): 94, Tuky (g): 36, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 13, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 759 kJ

Bílkoviny (g): 18.8, Tuky (g): 7.2, Sacharidy (g): 8.8, SAFA (g): 2.6, Cukry (g): 3.6, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.6

Postup přípravy

Ptáčci: maso nakrájíme na plátky, naklepeme, potřeme kremř. hořčicí, posypeme trochou cibulky, poklademe kouskem vajíčka a menší okurkou, zavineme a zamotáme nití. Omáčka: Zpěníme cibulku na oleji, přidáme plnotučnou hořčici a na to poklademe připravené ptáčky, zalijeme vodou, uvaříme do měka, poté maso vyjmeme, omáčku zahustíme moukou rozkvrdalnou ve vodě, maso zbavíme nití a vložíme zpět. Vařením v papináku se doba vaření podstatně urychlí

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři