Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřová kýta v hořčičné omáčce

Zpět
  • Autor: .lelinka.
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 4690 kJ

Bílkoviny (g): 99, Tuky (g): 72, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 35, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 938 kJ

Bílkoviny (g): 19.8, Tuky (g): 14.4, Sacharidy (g): 3.6, SAFA (g): 7, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Na trošce oleje si opečeme maso. Poté do výpeku přidáme cibuli a lisovaný česnek - orestujeme. Až je cibule měkká přidáme smetanu s hořčicí provaříme. Přidáme maso také prohřejeme a máme hotovo. Podáváme s rýži.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři