Kategorie receptů
- Autor: Ferka
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 1200 |
Hořčice plnotučná průměr | 50 |
Vejce celá průměr | 85 |
Párky vídeňské | 250 |
Okurky sterilované průměr | 250 |
Energetická hodnota celkem: 10169 kJ
Bílkoviny (g): 294,
Tuky (g): 121,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 53,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 1695 kJ
Bílkoviny (g): 49, Tuky (g): 20.2, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 8.8, Cukry (g): 1.2, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.