Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rybí koláč zapečený s kaší

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

Citron, sůl, pepř, muškátový oříšek

Energetická hodnota celkem: 10455 kJ

Bílkoviny (g): 196, Tuky (g): 83, Sacharidy (g): 241, SAFA (g): 39, Cukry (g): 58, Vláknina (g): 31, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1743 kJ

Bílkoviny (g): 32.7, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 40.2, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 9.7, Vláknina (g): 5.2, Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Na oleji osmažíme cibulku, nahrubo nastrouhanou mrkev, celer a petržel a smažíme do změknutí, poté přidáme na kousky rybu a lososa, zakápneme citronovou šťávou osolíme a opepříme. Až je ryba skoro hotová přidáme polovinu nastrouhaného sýra, mléko, petrželovou nať a přendáme na dno zapékací misky. Brambory uvaříme, scedíme, osolíme a přidáme špetku muškátového oříšku, máslo, čtvrtinu sýra a kůru z půlky citronu.. Mražený hrášek rozmixujeme a přidáme k bramborům a rozmačkáme na kaši. Rozprostřeme na ryby, postouháme zbytkem sýra a zapékáme na 180°C do zezlátnutí povrchu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři