Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rizoto

Zpět
  • Autor: Rottova
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 127.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, kari, sladká paprika

Energetická hodnota celkem: 9205 kJ

Bílkoviny (g): 86, Tuky (g): 105, Sacharidy (g): 221, SAFA (g): 47, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 72 kJ

Bílkoviny (g): 0.7, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 1.7, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Zvlášť uvaříme rýži, zeleninu uvaříme v páře. Rýži, vařenou zeleninu a skleničku masa ve vlastní šťávě smícháme dohromady, ochutíme solí, kari a sladkou paprikou. Pokud máme, přidáme pažitku a posypeme eidamem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři