Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dušená mrkev s hráškem

Zpět
  • Autor: ajanka
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 4888 kJ

Bílkoviny (g): 54, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 146, SAFA (g): 9, Cukry (g): 74, Vláknina (g): 34, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1222 kJ

Bílkoviny (g): 13.5, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 36.5, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 18.5, Vláknina (g): 8.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Očištěnou mrkev nastrouháme nahrubo. Do hrnce dáme olej na to dáme nastrouhanou mrkev a orestujeme,podlijeme vodou a dusíme asi 10 minut.Potom přidáme mražený hrášek a ještě chvilku dusíme.Potom zahustíme světlou jíškou a dochutíme solí Podáváme s vařeným bramborem a vajíčkem uvařeným na tvrdo,nebo jak má kdo rád.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

21. 05. 2014 16:18
Je to zajímavá kombinace :-)
20. 05. 2014 15:53
Občas dělám omeletu jen z rozmíchaného vejce a dušenou mrkev vložím do té omelety je to ňamka :-))
09. 01. 2014 11:04
Nějak mi tam ta vejce nesedí,ale pokud to někomu chutná,proč ne :)
06. 01. 2014 13:25
S vejcem jsem Dušenou mrkev nikdy nezkoušela, ale vyzkouším :)

Naši partneři