Kategorie receptů
- Autor: ahojka
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Špek | 10 |
Šunka krůtí průměr | 20 |
Vejce celá průměr | 25 |
Cibule | 20 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Okurky sterilované průměr | 20 |
Hořčice plnotučná průměr | 30 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 200 |
Energetická hodnota celkem: 923 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.