Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Fischeintopf

Zpět
  • Autor: Lenka333
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Buttergemüse350
Brambory vařené350
Sumec500
Kopr5

Energetická hodnota celkem: 5038 kJ

Bílkoviny (g): 94, Tuky (g): 48, Sacharidy (g): 91, SAFA (g): 11, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 2519 kJ

Bílkoviny (g): 47, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 45.5, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři