Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Boršť

Zpět
  • Autor: Micina28
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2214 kJ

Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 5, Cukry (g): 25, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 738 kJ

Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 14.7, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1.7

Postup přípravy

Nakrájíme zeleninu (cibuli, 2 stroužky česneku, 2 menší červené řepy, přidáme mraženou kořenovou zeleninu - dohromady cca 500g) vše osmahneme na troše oleje s 20dkg uzeniny nakrájene na hrubší kostičky, zalijeme vodou, přidáme bujon, bobkový list, pepř a nové koření a 2 lžíce kečupu. Vaříme do změknutí zeleniny, dokořeníme trochou cukru, soli a octa, podáváme se lžičkou smetany

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři