Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

hovězí na paprice

Zpět
  • Autor: kucerovaa
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí roštěná500
Paprika červená500
Cibule150

Dochucovadla:

sůl pepř chilly

Energetická hodnota celkem: 3935 kJ

Bílkoviny (g): 97, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 18, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 984 kJ

Bílkoviny (g): 24.3, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 11.3, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

hovězí lehce osmahneme na oleji a na cibulce a přidáme kapii červemou podlijeme vodou a necháme dusit. cca hodinu a půl. po té maso vyjmeme a vše rozmixujeme a vytvoříme tak omáčku kterou vrátíme k masu. podáváme s brambory.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři