Kategorie receptů
- Autor: Jarka.
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové mleté průměr | 720 |
Kuře bez kůže průměr | 131 |
Cibule | 113 |
Klobása moravská | 41 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, kmín, česnek
Energetická hodnota celkem: 9315 kJ
Bílkoviny (g): 156,
Tuky (g): 168,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 76,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 932 kJ
Bílkoviny (g): 15.6, Tuky (g): 16.8, Sacharidy (g): 1.2, SAFA (g): 7.6, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.