Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Svíčková na smetaně

Zpět
  • Autor: l.fruhaufova
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, nové koření, bobkový list, jalovec, citonová šťáva, Halali

Energetická hodnota celkem: 19438 kJ

Bílkoviny (g): 388, Tuky (g): 254, Sacharidy (g): 170, SAFA (g): 122, Cukry (g): 73, Vláknina (g): 30, Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 1620 kJ

Bílkoviny (g): 32.3, Tuky (g): 21.2, Sacharidy (g): 14.2, SAFA (g): 10.2, Cukry (g): 6.1, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.9

Postup přípravy

Maso orestujeme na cibuli a slanině, přidáme zeleninu i s nálevem, okořeníme a vaříme až je měkké. Maso vyjmeme, nakrájíme na plátky, omáčku propasírujeme, zahustíme moukou, zjemníme smetanou a dochutíme ctrónovou š´távou a cukrem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři