Kategorie receptů
- Autor: aandell
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 25.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Vločky ovesné | 250 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 50 |
Vejce celá průměr | 55 |
Energetická hodnota celkem: 5931 kJ
Bílkoviny (g): 65,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 211,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 63,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 237 kJ
Bílkoviny (g): 2.6, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 8.4, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.