Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Houbová omáčka

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, ocet, kmín

Energetická hodnota celkem: 2009 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 16, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 31, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 502 kJ

Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 4, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 7.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Podusíme cibuli na másle, přidáme hříbky ,kmín, smetanu s trochou hl.mouky a necháme povařit. Dochutíme podle potřeby solí, octem a cukrem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři