Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

svičková

Zpět
  • Autor: Krejcisi
  • Doba přípravy (min.): 2
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

bobkový list, nové koření, pepř, sůl

Energetická hodnota celkem: 2161 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 82, SAFA (g): 5, Cukry (g): 59, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 540 kJ

Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 20.5, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 14.8, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

zeleninu upeču pod krůtím masem a roymixuju s mlékem

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři