Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Segedínský guláš

Zpět
  • Autor: misour
  • Uživatelský recept
  • Porce: 7.00

Ingredience

Dochucovadla:

paprika sladká,sůl,pepř

Energetická hodnota celkem: 9671 kJ

Bílkoviny (g): 150, Tuky (g): 161, Sacharidy (g): 61, SAFA (g): 79, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 23, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1382 kJ

Bílkoviny (g): 21.4, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 8.7, SAFA (g): 11.3, Cukry (g): 3.9, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.9

Postup přípravy

Na sádle zpěníme cibuli,přidáme papriku,krátce podusíme. Přidáme na kostky nakrájené maso a dusíme za občasného podlévání vodou téměř do měkka. Zelí scedíme,překrájíme a přidáme k masu.Podusíme a podlijeme vodou za zelí. Zakysanou smetanu zředíme vodou a rozmícháme s moukou. Povaříme a dochutíme solí a pepřem.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři