Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bramborové ragú s rajčaty a vepřovým masem

Zpět
  • Autor: jin1jin
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, bobkový list, hřebíček 3, mletý kmín 1/4 lžičky

Energetická hodnota celkem: 2294 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 48, SAFA (g): 10, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Na oleji zesklovatět cibuli a česnek, vložit pokrájené osolené opepřené maso. Opéct ze všech stran, přidat nakrájenou mrkev a krátce opéct. Podlít trochou vody, přidat koření, poklici a dusit půl hodiny. Když je maso měkké přidáme pokrájené brambory, sterilizovaná rajčata a dusíme 20 minut. Dochutíme citronovou šťávou, cukrem, solí, pepřem.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

07. 02. 2015 10:00
Už se mi zbíhají sliny, příští víkend vyzkouším :-)

Naši partneři