Kategorie receptů
- Autor: klckar36
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta hlávková | 790 |
Brambory (syrové) | 450 |
Mouka pšeničná hladká | 30 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1200 |
Vepřová panenka libová | 500 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 25 |
Cibule | 90 |
Energetická hodnota celkem: 6850 kJ
Bílkoviny (g): 137,
Tuky (g): 53,
Sacharidy (g): 167,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1370 kJ
Bílkoviny (g): 27.4, Tuky (g): 10.6, Sacharidy (g): 33.4, SAFA (g): 2.6, Cukry (g): 8.4, Vláknina (g): 5.4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.