Kategorie receptů
- Autor: keepinka
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mleté maso míchané průměr | 500 |
Rama Cremefine ke šlehání | 250 |
Kečup | 50 |
Zelí bílé hlávkové | 320 |
Vejce celá průměr | 110 |
Dochucovadla:
sul, koreni dle chuti
Energetická hodnota celkem: 11149 kJ
Bílkoviny (g): 73,
Tuky (g): 248,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 99,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1394 kJ
Bílkoviny (g): 9.1, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 12.4, Cukry (g): 3.6, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Zeli dame varit ve vode. Mezitim si smichame maso, vejce a koreni. Az zeli zmekne, vyndame ho z vody a natrhame listy. Do listu balime mlete maso a skladame do pekace. Pak kazdy balicek potreme trochou kecupu a vse zalijeme smetanou. Peceme na 200- stupnu priblizne 60-90 ininut.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.