Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zelne listy plnene masem

Zpět
  • Autor: keepinka
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

sul, koreni dle chuti

Energetická hodnota celkem: 11149 kJ

Bílkoviny (g): 73, Tuky (g): 248, Sacharidy (g): 40, SAFA (g): 99, Cukry (g): 29, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1394 kJ

Bílkoviny (g): 9.1, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 12.4, Cukry (g): 3.6, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Zeli dame varit ve vode. Mezitim si smichame maso, vejce a koreni. Az zeli zmekne, vyndame ho z vody a natrhame listy. Do listu balime mlete maso a skladame do pekace. Pak kazdy balicek potreme trochou kecupu a vse zalijeme smetanou. Peceme na 200- stupnu priblizne 60-90 ininut.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři