Kategorie receptů
- Autor: keepinka
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 40.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 500 |
Mouka spaldova hladka | 250 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 250 |
Máslo čerstvé | 200 |
Vejce celá průměr | 220 |
Jahody | 280 |
Dochucovadla:
1x prasek do peciva
Energetická hodnota celkem: 17913 kJ
Bílkoviny (g): 115,
Tuky (g): 206,
Sacharidy (g): 474,
SAFA (g): 131,
Cukry (g): 285,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 448 kJ
Bílkoviny (g): 2.9, Tuky (g): 5.2, Sacharidy (g): 11.9, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 7.1, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Tvaroh utreme s cukrem, maslem a vejci, vmichame mouku s praskem do peciva. Testo rozetreme na plech a poklademe ovocem. Peceme 35-40 minut na 175 stupnu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.