Kategorie receptů
- Autor: l.fruhaufova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Losos | 375 |
Smetana ke šlehání 33% | 76 |
Mandarinky | 106 |
Džus pomerančový 100% | 100 |
Dochucovadla:
sůl, koření na ryby, bazalka, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 4600 kJ
Bílkoviny (g): 85,
Tuky (g): 70,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1533 kJ
Bílkoviny (g): 28.3, Tuky (g): 23.3, Sacharidy (g): 8.3, SAFA (g): 10, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Rybu rozdělíme na porce osolíme, okořeníme, zakápneme citronem a polejeme smetanou a dáme péci odkryté. Před dopečením přidáme nadrobno pokrájené mandarinky, podlejeme džusem a dopečeme. podáváme s Brambory a zeleninou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.