Kategorie receptů
- Autor: Petulka189
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny (v suchém stavu) | 500 |
Mrkev | 270 |
Víno červené | 200 |
Vepřové mleté průměr | 250 |
Hovězí mleté průměr | 250 |
Rajčata konzervovaná | 480 |
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku) | 250 |
Energetická hodnota celkem: 14768 kJ
Bílkoviny (g): 163,
Tuky (g): 114,
Sacharidy (g): 454,
SAFA (g): 52,
Cukry (g): 57,
Vláknina (g): 35,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 2954 kJ
Bílkoviny (g): 32.6, Tuky (g): 22.8, Sacharidy (g): 90.8, SAFA (g): 10.4, Cukry (g): 11.4, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.