Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

kralik na olivach

Zpět
  • Autor: raumi2
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

rozmarin, sol, cierne korenie

Energetická hodnota celkem: 14365 kJ

Bílkoviny (g): 255, Tuky (g): 215, Sacharidy (g): 106, SAFA (g): 59, Cukry (g): 24, Vláknina (g): 18, Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 2394 kJ

Bílkoviny (g): 42.5, Tuky (g): 35.8, Sacharidy (g): 17.7, SAFA (g): 9.8, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Kralika naporcujeme na 4-5 casti. Jednotlive kusky osolime okorenime a obalime v hladkej muke. Oprazime na panvici zo vsetkych stran aby s maso zatiahlo. Podlejeme vinom. Pridame cibulku a rozmarin. Pockame, kym sa alkohol z vina nevypari. Podlejeme vyvarom a zakrite dusime 20 minut. Pridame nadrobno nakrajane cierne olivy a ak treba pridame este trochu vyvaru. Znova dusime pod pokrievkou kym maso nezmakne. Ak je treba obcas pridame vyvar, alebo vodu. Podavame s ryzou alebo zemiakmi.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři