Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jahly jako priloha

Zpět
  • Autor: Isabella24
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 7.00

Ingredience

Dochucovadla:

sul,mozno i trochu safranu

Energetická hodnota celkem: 6288 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 42, Sacharidy (g): 241, SAFA (g): 8, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 36, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 898 kJ

Bílkoviny (g): 4.9, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 34.4, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 2.9, Vláknina (g): 5.1, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Jahly proplachneme varici vodou. Cibuli zpenime na olivovem oleji, opeceme do zlatova, prilijeme 200g konzervovanych oloupanych rajcat i se stavou, osolime, pridame jahly, rychle opeceme a zalijeme varici vodou v mnozstvi 2x takovem, jako je mnozstvi jahel. Priklopime poklici a 15 minut na mirnem ohni varime.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři