Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Křupavá kapusta

Zpět
  • Autor: STOB
  • Doba přípravy (min.): 30
  • STOB recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

mořská sůl

Energetická hodnota celkem: 851 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 2, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 213 kJ

Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Kapustu očistíme a nakrájíme na středně velké kousky. V míse proházíme s trochou oleje a soli. Dáme péct do vyhřáté trouby na 180 stupňů na přibližně 15 minut. Sledujeme kapustu a vyndáme ji v momentě, kdy je křupavá. Necháme vychladnout a servírujeme s kousky knäckebrotu.

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

13. 01. 2016 07:08
Vyzkouším!
05. 05. 2015 17:21
Je to bašta, dnes budeme dělat podruhé. :)
25. 05. 2014 19:16
To může být velmi dobré. Kapustu mám ráda, knäcke také.
25. 05. 2014 18:00
tak to určitě vyzkouším už si píšu koupit kapustu....
28. 03. 2014 21:05
dneska jsem zkusila na večeři..100% mi to nahradí chipsy, super!! :)))
28. 03. 2014 13:17
..to musím zkusit, koupila jsem si kapustu včera a říkala jsem si, co s ní vlastně mám dělat ? :):)

Naši partneři