Kategorie receptů
- Autor: marbell1
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Paprika bílá | 30 |
Paprika červená | 100 |
Paprika žlutá | 100 |
Vepřová pečeně libová | 85 |
Krůtí prsa bez kůže | 115 |
Dochucovadla:
mletý černý pepř, sůl, mletá červená paprika
Energetická hodnota celkem: 1540 kJ
Bílkoviny (g): 48,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 770 kJ
Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 6.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Omyté maso osušíme, nakrájíme na kostky a jemně osolíme Papriky bez jader omyjeme, nakrájíme na stejné kousky a střídavě s masem napichujeme na špejle nebo grilovací jehly. V oleji rozmícháme 1/2 lžičky soli, špetku mletého černého pepře a 1/2 lžičky mleté červené papriky a potřeme připravené špízy. Teflonovou pánev nahřejeme, uložíme do ní špízy a za stálého obracení smažíme doměkka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.