Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Fazolový salát s tuňákem

Zpět
  • Autor: Quinnitan
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, citronová šťáva

Energetická hodnota celkem: 1930 kJ

Bílkoviny (g): 49, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 43, SAFA (g): 1, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 643 kJ

Bílkoviny (g): 16.3, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 14.3, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 5.7, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Do menší misky dáme plechovku červených fazolí, konzervu tuňáka ve vlastní šťávě, nakrájenou jarní cibulku. Posolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem a promícháme. Nakonec dochutíme několika kapkami čerstvě vymačkané citronové šťávy.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři