Kategorie receptů
- Autor: pejska
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 155 |
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Játra kuřecí | 500 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, oregano, česnek
Energetická hodnota celkem: 4246 kJ
Bílkoviny (g): 141,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1062 kJ
Bílkoviny (g): 35.3, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Všechny suroviny rozmixujeme, přidáme oregano, sůl, pepř a dáme péci do srnčího hřbetu na 180 tak půl hodiny. Dobré se zeleninovým salátem a bramborem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.