Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jehněčí s červenou čočkou

Zpět
  • Autor: psathyrella
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

kari, zázvor, sůl, chilli

Energetická hodnota celkem: 12485 kJ

Bílkoviny (g): 168, Tuky (g): 153, Sacharidy (g): 227, SAFA (g): 57, Cukry (g): 76, Vláknina (g): 36, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 2081 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 25.5, Sacharidy (g): 37.8, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 12.7, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Na troše olivového oleje opečeme v hrnci se silným dnem maso pokrájené na větší kousky. Osolíme, přidáme koření a krátce opečeme. Vše zalijeme sterilovanými rajčaty, kokosovým mlékem a rýžovým nápojem a 300ml vody. Přidáme čočku a na plátky nakrájený česnek. Dusíme pod poklici při mírné teplotě za občasného míchání doměkka. Dá se jíst jen tak nebo s pečivem, ale ještě lepší je s bulgurem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři