Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Cizrnová polévka

Zpět
  • Autor: irisdominika
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cizrna sterilovaná400

Dochucovadla:

pepř, sůl, rozmarýn, chili

Energetická hodnota celkem: 2160 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 76, SAFA (g): 2, Cukry (g): 23, Vláknina (g): 24, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 540 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 19, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Česnek nakrájíme na plátky a opečeme na olivovém oleji, vyjmeme, na oleji osmahneme čerstvý rozmarýn, přilijme kuřecí vývar a přidáme cizrnu konzerv. Vaříme 10 min, rozmixujeme, opepříme, chili

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři