Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězí v kapustě

Zpět
  • Autor: Lili777
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 1392 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 8, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

V kastrole si osmažíme cibulku do zlatova, přidáme nakrájené maso, osmahneme ho ze všech stran. Pak osolíme a opepříme a zalejeme voudou. Dusíme pod pokličkou do doby, kdy je maso téměř měkké. Připravíme si mouku rozkvrdlanou ve vodě. Na pánvy rozehřejeme máslo, přidáme kapustu a proházíme, tak aby se obalila máslem, přidáme cukr a smažíme do té doby, až se cukr rozpustí. Mouku i kapustu přidáme k masu a vaříme asi ještě 15 minut. Je to podle toho, jak chceme mít měkkou kapustu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři