Kategorie receptů
- Autor: Vrchni predator
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hermelín 45% průměr | 600 |
Niva 50% | 400 |
Smetana ke šlehání 31% | 400 |
Víno bílé suché | 200 |
Energetická hodnota celkem: 19980 kJ
Bílkoviny (g): 196,
Tuky (g): 422,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 285,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 20
Energetická hodnota na 1 porci: 1998 kJ
Bílkoviny (g): 19.6, Tuky (g): 42.2, Sacharidy (g): 4.8, SAFA (g): 28.5, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.