Kategorie receptů
- Autor: msmullma
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 255 |
Cibule | 80 |
Špek | 20 |
Energetická hodnota celkem: 1897 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 949 kJ
Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 22, SAFA (g): 4, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Cibulku osmahneme, poté slaninu, vlijeme fazole a dusíme. opepříme a osolíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.