Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bruschetta s mozzarellou

Zpět
  • Autor: renhol
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

pepř, bazalka

Energetická hodnota celkem: 1002 kJ

Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 5, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Krajíc chleba opečeme v toustovači (pouze krátce, naší snahou je nepřipálit jej), poté obložíme plátky buvolí mozzarelly s čerstvými lístky bazalky a cherry rajčátky. Lehce opepříme, pokapeme olivovým olejem lisovaným za studena a na 5 minut vložíme do trouby vyhřáté na 150 °C. Uvedená doba je ale relativní, důležité je sledovat změnu stavu sýru, kdy bruschettu vyndáme z trouby přesně v okamžiku, jakmile se sýr začne roztékat.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři