Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřové kotlety na černém pivě

Zpět
  • Autor: muriela
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, bobkový list

Energetická hodnota celkem: 6374 kJ

Bílkoviny (g): 131, Tuky (g): 82, Sacharidy (g): 59, SAFA (g): 29, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1594 kJ

Bílkoviny (g): 32.8, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 14.8, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Maso očistíme, nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, okořeníme čerstvě drceným pepřem a potřeme hořčicí. Cibuli a porek nakrájíme na drobno. Na oleji orestujeme cibulku, až zesklovatí, přidáme maso a zprudka orestujeme z obou stran. Až se maso zatáhne, podlijeme pivem, posypeme porkem, přidáme bobkový list a dáme péct do trouby na cca 45 minut na 180°C. Podáváme s bramborem nebo špeclemi a třeba dušenou kapustou, nebo s chlebem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři