Kategorie receptů
- Autor: zdenalan
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Koření průměr | 30 |
Vepřová plec | 400 |
Česnek | 20 |
Cibule | 80 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Hrách (v suchém stavu) | 250 |
Kroupy ječné | 200 |
Dochucovadla:
Sůl,pepř,česnek,majoránka na maso trochu koření na pečené maso.
Energetická hodnota celkem: 11346 kJ
Bílkoviny (g): 159,
Tuky (g): 80,
Sacharidy (g): 334,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1891 kJ
Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 55.7, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Vařit hrst krup ,a hrst hrachu usmažit cibulku,opéci maso okořenit a dát do pekáče,zapéci.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.