Kategorie receptů
- Autor: Anina1
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Slanina anglická | 50 |
Zelí bílé hlávkové | 550 |
Grand Moravia | 60 |
Česnek | 20 |
Olej olivový | 50 |
Dochucovadla:
bazalka hrst asi 15g
Energetická hodnota celkem: 4150 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 85,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1038 kJ
Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 21.3, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 6.8, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Zelí krátce spařit ,přecedit a zchladit.Opéci slaninu přidat zelí,prohřát sundat z plotny a vmíchat bazalkové pesto. Bazalkové pesto: česnek,bazalka,Grand Moravia,olivový olej,pepř,sůl
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.