Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rajská omáčka s hovězím masem

Zpět
  • Autor: anubis
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, bobkový list, nové koření, celý pepř, Masox

Energetická hodnota celkem: 6464 kJ

Bílkoviny (g): 154, Tuky (g): 48, Sacharidy (g): 115, SAFA (g): 18, Cukry (g): 80, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1077 kJ

Bílkoviny (g): 25.7, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 19.2, SAFA (g): 3, Cukry (g): 13.3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Na oleji necháme zesklovatět cibulku, zasypeme asi dvěma lžícemi hladké mouky a uděláme jíšku. Zalijeme 500 ml hovězího vývaru a litrem vody. Přidáme kostku Masoxu, dvě plechovky protlaku, koření a necháme vařit. Poté propasírujeme, omáčku dochutíme cukrem, solí, trochou tymiánu a troškou citronové kůry dle vlastní chuti. Vložíme uvařené maso a necháme společně prohřát. Podáváme s těstovinami nebo houskovým knedlíkem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři