Kategorie receptů
- Autor: petas0
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sardinky v oleji | 370 |
Cibule | 65 |
Okurky sterilované průměr | 85 |
Vejce celá průměr | 120 |
majonéza (Mikado) | 25 |
Hořčice plnotučná průměr | 40 |
MILKO řecký jogurt bílý | 80 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 5705 kJ
Bílkoviny (g): 113,
Tuky (g): 92,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 571 kJ
Bílkoviny (g): 11.3, Tuky (g): 9.2, Sacharidy (g): 1.5, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.9
Postup přípravy
Vydličkou rozmačkáme sardinky, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli,natvrdo uvařená vajíčka a okurky, přdáme jogurt, hořčici a majonézu. Vše dobře promícháme. Nakonec dochutíme solí a pepřem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.