Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Čočka na kyselo s bílou klobásou a volským vokem

Zpět
  • Autor: Baall
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, červená paprika.

Energetická hodnota celkem: 7583 kJ

Bílkoviny (g): 106, Tuky (g): 95, Sacharidy (g): 129, SAFA (g): 35, Cukry (g): 36, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 1896 kJ

Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 23.8, Sacharidy (g): 32.3, SAFA (g): 8.8, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2.8

Postup přípravy

Přes noc namočíme čočku; v té samé vodě vaříme cca)20min., vodu osolíme. Na pánvi na lžíci vody osmahneme cibuli a nastrouhanou kořenovou zeleninu, přidáme čočku a ochutíme solí, pepřem,lákem z okurek, octem. Dle zvyku zahustíme, nebo necháme vodu vyvařit. Klobásu ogrilujeme v troubě, vejce osmahneme v lívanečníku. Podáváme vejce na čočce, klobásu a nějakou zeleninu (okurkový salát, okurky nakladačky, čalamádu...)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři