Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Lilek s mozzarelou

Zpět
  • Autor: jipohe
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Lilek400
Rajčata 250
Mozzarella Italat125
Olej olivový20

Dochucovadla:

sůl pepř bylinky

Energetická hodnota celkem: 2482 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 39, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 16, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1241 kJ

Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 19.5, Sacharidy (g): 17.5, SAFA (g): 8, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Lilky nakrájíme na 1cm tlustá kolečka posolíme a necháme 30 min.vypotit.Rajčata a mozzarellu též nakrájíme na kolečka.Lilky opláchnem a osušíme .Pokládáme na sebe stříděvě lilek,rajské sýr a list bazalky.Opakujeme asi 2x zpevníme párátkém a vyskládáme do pekáčku.Pečeme 20 min.při taplotě 200°C.Můžeme použít sušenou bazalku i tymián.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři