Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Meatza

Zpět
  • Autor: ircza
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, oregano

Energetická hodnota celkem: 6284 kJ

Bílkoviny (g): 117, Tuky (g): 110, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 53, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1571 kJ

Bílkoviny (g): 29.3, Tuky (g): 27.5, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 13.3, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Rozehřejeme troubu na 230stupňů. Mleté maso vložíme do mísy a promícháme s jedním vejcem. Ručním mixérem maso s vejcem rozmixujeme na ještě jemnější hmotu (není podmínkou). Osolíme a okořeníme pizza kořením. Na plechu, nebo lépe v dortové kulaté formě rozprostřeme vytvořenou směs z mletého masa. Vložíme do trouby na cca 5 minut a necháme maso trochu zapéct. Vyjmeme z trouby a vyklepneme na maso další dvě vejce. Ozdobíme dle vlastní fantazie plátky cibule, na plátky nakrájenými rajčaty, slaninou, červenou paprikou. Vložíme do trouby a pečeme přibližně 15minut. Vyjmeme z trouby a rozložíme na pizzu sýr. Vrátíme na minutku do trouby, aby se sýr hezky roztekl. Vyjmeme z trouby ozdobíme kopečky smetany, nakrájíme a podáváme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři