Kategorie receptů
- Autor: petas0
- Doba přípravy (min.): 35
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Slanina anglická | 35 |
Cibule | 15 |
Kukuřice sterilovaná průměr | 50 |
Fazole bílé v rajské omáčce | 75 |
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 75 |
Dochucovadla:
sůl, červená paprika, chilli,
Energetická hodnota celkem: 1387 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Do pánve dáme vyškvařit na malé nudličky nakrajený uzený bok (popř. anglickou slaninu) , vložíme nakrájenou cibuli a restujeme, poté přidáme červené fazole ve slaném nálevu (předem slejeme), bílé fazole v červené omáčce (i s omáčkou), sterilovanou kukuřici. Přidíme koření a necháme prohřát tak cca 10 minut.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.